Boutique HotelMonika Trogir

Hotel MONIKA smješten je u Trogiru, UNESCO –vom gradu, spomeniku svjetske baštine, sa lokacijom u srcu 2800 godina stare povijesti kamenoga grada, u potpuno obnovljenoj palači plemičke obitelji iz 15. Stoljeća.

Visoka kvaliteta smještaja i udobnosti, posebno dizajnirani interijer ,skladno isprepleten s izvornom arhitekturom, sigurnost, te naše uslužno i profesionalno osoblje učimit će sve da vaš boravak učine besprijekornim i nezaboravnim.

Hotel Monika uz usluge smještaja, svojim gostima stavlja na raspolaganje i restoran Monika sa tradicijom dugom više od 40 godina.

Restoran

Restoran Monika započeo je sa radom davne 1970 godine. Nalazi se u samom središtu grada Trogira, 50-ak metara zapadno od najpoznatije katedrale u Europi - katedrala Sv.Lovre.

Nadaleko je poznat po vrhunskoj gastronomskoj ponudi i ambijentu od 120 sijedećih mjesta untarnjeg prostora i 110 mjesta na ljetnoj tersi  koja je okružena prirodnom hladovinom.

Dugogodišnje ljubazno osoblje Vam u ponudi uvijek nude svježe oboritu ribu i plodove mora kao i mesne internacionalne i tradicionalne specijalitete koji dominiraju uz odličan izbor vrhunskih vina domaćih vinara. Restoran Monika je idealno mjesto za Vaš poslovni ručak ili večeru i za bilo kakve druge prigode, jednostavmo restoran Monika je ime koje se cijeni.

Newsletter

Zabilježi se na Newsletter

Novosti

New hotel detail

View new addition to our hotel.