Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)Español(Spanish Formal International)French (Fr)Croatian(HR)Russian (CIS)Italian

Apartmani

Trogir

Apartman Trogir opremljen je sa TV-SAT s flat screen, minibarom, telefonom, radiom, bežičnim internetom, a našim gostima na raspolaganju je i sušilo za kosu, te ogrtač i papuče.

Ovaj dvoetažni apartman se prostire na površini od 61 kvadrata, ima 1 king size krevet, uz mogućnost još šest dodatnih kreveta. Apartman ima i izlaz na privatnu terasu. Dopušteni su kućni ljubimci do 5 kg težine.

 

Više...

Vinko

Apartman Vinko opremljen je sa TV-SAT s flat screenom, minibarom, telefonom, radiom, bežičnim internetom, a našim gostima na raspolaganju je i sušilo za kosu, te ogrtač i papuče.

Apartman ima  king size krevet, a prostire se na površini od 30 kvadrata. Prostrana kupaonica je opremljena s kadom. Dopušteni su kućni ljubimci do 5 kg težine.

 

Više...

Jasminka

Apartman Jasminka opremljen je sa TV-SAT s flat screenom, minibarom, telefonom, radiom, bežičnim internetom, a našim gostima na raspolaganju je i sušilo za kosu, te ogrtač i papuče.

Apartman ima 1 king size krevet, uz mogućnost još dva dodatna kreveta. Prostire se na površini od 44 kvadrata. Prostrana kupaonica je opremljena s kadom. Dopušteni su kućni ljubimci do 5 kg težine.

 

Više...

You are here